stol Active Chair PRO – Technetium

Brezplačna dostava  
42061
TECHNETIUM
Dodatna oprema
Novo
5 let
Na zalogi v prodajalni

Predvidena dostava na vaš naslov: 28.05.2019


397,00
V košarico
Tehnične podrobnosti

Stanje NOVO
Garancija 5 let
Zaloga Na zalogi

Opis izdelka

GRAPHENIUM je z elegantno brezčasno obliko in ugodno ceno zmagovalec med stoli za aktivno sedenje. Funkcionalnost in drugačnost garantirano prepričajo. Patentiran mehanizem 3D-gibljivosti in pazljivo izbrana lokacija vrtišča omogočajo konstantno aktivacijo hrbtnih mišic, vzravnano telesno držo in hkrati onemogočajo dolgo neprekinjeno sedenje. Zakaj vam bo nov način sedenja izboljšal počutje? - naravno spodbuja naravno telesno držo - krepi hrbtne in trebušne mišice - izboljšuje ravnotežje in koordinacijo - omogoča večjo koncentracijo in učinkovitost - zagotavlja optimalno prekrvavitev - onemogoča neprekinjeno sedenje

Podroben opis

ZMAGOVALNA SUROVOST

Z inovativno zasnovo in uporabo kakovostnih materialov smo omogočili maksimalno aktivno udobje kot minimalni standard. Posebno pozornost pri zasnovi stola smo posvetili sedišču. Ker gre za aktivni način sedenja, smo izbrali materiale z veliko vzdržljivostjo in možnostjo zračenja. Pri modelu Technetium smo uporabili blago, ki se zaradi svojih edinstvenih lastnosti pogosto uporablja v navtiki in avtomobilski industriji. Poleg velike mehanske odpornosti, blago zaradi perforacije omogoča zračenje, kar odpravi neprijetno potenje med sedenjem. Tudi oblazinjenje stola poleg aktivnega udobja, skupaj s prevleko omogoča prej omenjeno zračnost sedalne površine.

FINALNA STIČNOST

Technetium se ponaša z močno, a zelo lahko cevasto konstrukcijo iz nerjavečega jekla. Finalna obdelava s tehniko peskanja materialu omogoča, da zaživi v svoji prvinski lepoti. Nosilna vertikala in baza stola se združita s tehnično dovršenim in preciznim vpetjem treh nog.

STILSKA DOVRŠENOST

Oblikovali smo vsak del stola do zadnjega detajla. Tako smo sistem pritrditve tapetniškega blaga elegantno skrili v kanal, ki poteka tik ob spodnjem zunanjem robu sedišča. Jeklene kovice, potopljene v kanal, so prekrite s silikonsko vrvico. Vidni del lesenega sedišča je z minimalno finalno obdelavo ohranil svojo naravno lepoto.

PROGRESIVNA ELEGANCA

Občutek varnosti in posebnost oblikovanju daje naslonski obroč. Kontinuiteta pri oblikovanju stolov nam je narekovala enotno izbiro materialov in tako ima Technetium tudi obroč izdelan iz nerjavečega jekla in obdelan s tehniko peskanja. Poleg opore v ledvenem delu, obroč omogoča tudi enostavno prenašanje.

PRIMERJAVA MED STOLI:

ACTIVE CHAIR
Vrtišče na sredini med sediščem in tlemi, kar omogoča naravno prvinsko gibanje hrbtenice, krepi hrbtne in trebušne mišice, sili v pravilno držo in tako preprečuje bolečine v hrbtenici.

TERAPEVTSKA ŽOGA
Vrtišče čisto spodaj pri stiku žoge s tlemi, zaradi česar je lok gibanja prevelik, kar vpliva na nenaravni položaj hrbtenice, nepravilno držo pri sedenju in privede do bolečin.

STOLI Z VZMETJO
Vrti se samo sedišče čisto zgoraj, zaradi česar je lok gibanja zelo majhen, kar najbolj obremenjuje spod- nji del hrbta, ob enem pa vzmet vleče nazaj v sredino, kar privede do bolečin.

PISARNIŠKI STOLI
Stol s posebej oblikovanimi nasloni za hrbet in roke oprime ledveni del in po- polnoma razbremeni hrbtne mišice, kar privede do nerazvitih mišic, ki ne podpirajo hrbtenice in s tem do okvar v hrbtenici.
 

Zakaj ima Active Chair tolikšno prednost pred ostalimi?

Active Chair je edini stol na svetu, ki ne “stoji sam pokonci” in je edini, ki razume vaše telo.

To pomeni, da za premikanje sedeža v vse smeri ne uporablja vzmeti ali gum, ampak poseben krogelni zglob. Ta onemogoča statične položaje, ki jih zavzamemo za dlje časa, kar je dokazano škodljivo. Zato se ne “zasedite”, ampak telo ves čas išče optimalen položaj. Fiziološki položaj je vzravnan, kakor narekuje položaj medenice ter krivin hrbtenice in se od človeka do človeka razlikuje. 

Zaradi središčne lege vrtišča, Active Chair omogoča najbolj naravno gibanje med sedenjem. Obstoječe rešitve na trgu imajo bodisi prekratek, bodisi predolg lok premikanja središča, kar lahko privede do slabe drže in bolečin. 

Pasivni ergonomski pisarniški stoli pa delujejo ravno obratno. S svojo udobnostjo omogočijo dolgotrajno nepremično sedenje, mišice počivajo, hrbtenica izgublja oporo potrebnih mišic, vretenca se s časoma posedejo. Vsi dejavniki se seštevajo in sčasoma pride do nepotrebne škode za zdravje.

MOŽNOSTI IZBIRE

Izbirate lahko med tremi velikostmi:

SMALL
42 cm (za osebe višine cca. 145 – 165 cm)

MEDIUM
47 cm (za osebe višine cca. 165 – 185 cm)

LARGE
52 cm (za osebe višine cca. 185 – 205 cm)

TEHNIČNI PODATKI

Dimenzije stola:
S – 50 x 50 x 42 cm, M – 50 x 50 x 47 cm, L – 50 x 50 x 52 cm

Teža:
cca. 6 kg

Nosilnost:
150 kg

Material: 
– Sedež: progresivna dvoplastna pena z obodom iz perforirane mikrofibre
– Konstrukcija: nerjaveče jeklo 1.4301, peskano, s krogelnim zglobom, ki ne potrebuje vzdrževanja

Garancija:
5 let na konstrukcijo

Izdelava:
Slovenija

Mnenja in ocene kupcev za "stol Active Chair PRO – Technetium"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: Ugreen 2x USB Ports avto polnilec 3.4A + 12V priklop črn

Ugreen 2x USB Ports avto polnilec 3.4A + 12V priklop...

Na zalogi v skladišču
20,92 € 18,25 € V košarico
Slika izdelka: Anker PowerPort+ 1 QC 3.0 stenski polnilec bel

Anker PowerPort+ 1 QC 3.0 stenski polnilec bel

Na zalogi v skladišču
11,46 € 10,75 € V košarico
Slika izdelka: MICRO USB & USB DISK SANDISK 32GB ULTRA DUAL, 3.0, srebrno-črn, drsni priključek

MICRO USB & USB DISK SANDISK 32GB ULTRA DUAL, 3.0,...

Na zalogi v skladišču
10,61 € 7,11 € V košarico
Slika izdelka: SLUŠALKE PHILIPS SHB3075BK

SLUŠALKE PHILIPS SHB3075BK

Na zalogi v skladišču
49,90 € 48,98 € V košarico
Slika izdelka: NEC NP43ZL zoom leča za projektorje NEC PA 3 serije

NEC NP43ZL zoom leča za projektorje NEC PA 3 serije

Na zalogi v skladišču
1.964,07 € 1.878,67 € V košarico