Pričevanja naših strank

Aleš, Novo mesto

Po nevihti in strelah nam je "skurilo" večino elektronike v hiši. Preverili ste računalnik in tiskalnik, nas opozorili, da preverimo ali imamo narejeno zavarovanje in po naši potrditvi ste pripravili zapisnik za zavarovalnico. Zavarovalnica je priznala škodo in vse smo zelo hitro uredili. S tem sporočilom želim opozoriti na vaše podjetje , da ste res strokovni in prijazni. Hvala in vse dobro želim.

Simona, Novo mesto

Hvala, hvala, hvala… Najlepše se vam zahvaljujem za rešene podatke. Res je bilo potrebno počakati vendar se je izplačalo. Dobila sem rešeno večino slik in iz srca se vam zahvaljujem.

Klemen, Šentjernej

Strokoven nasvet pri pokvarjenem računalniku mi je prihranil veliko slabe volje in nepotrebnih stroškov. Vedno bom vaša zvesta stranka :)

P.D.

Pred 15 leti sem po vašem nasvetu kupila ne ravno poceni računalnik in sedaj je bil že čas, da ga zamenjam, čeprav še vedno dobro deluje. Pri nakupu ste mi odlično svetovali zato vem, da mi bo tudi ta dobro služil še vrsto let. Prijazen pozdrav.

Tadej iz Gorenjske

Po nasvetu prijatelja sem vam v pregled poslal uničen trdi disk, katerega so v našem servisu odpisali. Čudežno ste disk oživili in mi rešili vse potrebne podatke za neverjetno nizko ceno. Hvala za ves trud.

Tone, Novo mesto

Takoj ob obisku v trgovini sem vedel, da ste pravi strokovnjak. V pol ure pogovora sva rešila vse težave, s katerimi sem se upokojenec ob novem prenosniku srečeval. Žal mi je, da nisem vedel za vas že ob kupovanju novega računalnika. Vsem prijatelju sem vas že predlagal in obljubil, da bom za vas vedno delal dobro reklamo.

Petra

Samo pohvale! Odziv na moj klic je bil hiter. Še isti dan ste prišli po računalnik in ker pri meni niste mogli odpraviti napake ste ga odpeljali. Že naslednji dan ste me presenetili, ko ste ga pripeljali nazaj, ga priklopili in me naučili, kako delati z novim antivirusnim programom. Hvala.

M.C.

Po trgovinah smo si ogledali ponudbo vseh razpoložljivih prenosnih računalnikov. Tudi pri vas smo bili dvakrat in obakrat ste nam dobro predstavili modele na zalogi in modele, katere bi lahko dobili po naročilu. Hvala Tomaž, najbolje ste nam svetovali in po vašem predlogu smo izbrali prenosnik, katerega smo dobili že naslednji dan.

Primož iz Brežic

Računalniku se je utrgalo in čeprav še ni bil star sem ga že bil pripravljen odpeljati na odpad! Po telefonskem pogovoru sem se odločil, da vam ga bom pripeljal na brezplačni pregled. Našli ste več 100 okuženih datotek z virusi, ker nismo imeli dobre zaščite. Za dobro ceno ste mi ga očistili (tudi notranjost - hvala) in sedaj se bliža čas, ko pridem obnoviti licenco za antivirusni program. Se vidimo :)